Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/mphp/Database.php on line 94

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/index.php on line 16
Het nieuwe platform voor en door duikers over duiken!

01-01-2010: 2Dive wenst alle bezoekers een gelukkig 2010!

2Dive wenst alle bezoekers een fantastisch 2010 toe met vele mooie en veilige duiken!
D-)

13-10-2009: Meer dan 2000 unieke bezoekers op 2Dive.nl!

Vandaag hebben we onze 2000ste bezoeker mogen ontvangen op 2dive.nl, hieruit kunnen we afleiden dat 2dive.nl nog steeds flink aan het groeien is. Het aantal bezoekers blijft stijgen en we zien ook steeds vaker bekenden terug komen!

Daarnaast is inmiddels het 40ste lid aangemeld en dit aantal groeit inmiddels met 2 leden per maand. Het begin is traag maar we zijn tevreden met deze resultaten, omdat ze nog steeds een gestage groei aangeven. Wij zullen doorgaan met het plaatsen van content en ook jij kan ons hierbij helpen. Zo zien we bijvoorbeeld ook veel bezoekers binnenkomen op de pagina's van duiklocaties toegevoegd door onze leden.

Op naar de volgende deadline!

Tot ziens op 2Dive.nl

21-07-2009: 2Dive bestaat 1 jaar!

Vanaf vandaag bestaat 2Dive 1 jaar!
Het is een jaar geweest waarin er heel veel is gebeurt voor ons, van niets naar een al behoorlijk uitgebreid platform met veel informatie, 35 leden, 1550 mensen die onze site hebben bezocht en ruim 13000 pageviews (exclusief bots!)! Kortom we hebben een enorme groei meegemaakt en we hopen ook dit jaar weer door te groeien.

We zullen ons dit jaar opnieuw inzetten voor ons platform om ook de resterende modules op de site compleet te maken zodat er voor jullie nog meer functies beschikbaar komen.

Ook staan wij dit jaar nog steeds open voor suggesties en aanvullingen op de al geboden functionaliteiten. Dus zijn er functionaliteiten of is er informatie die je graag op 2Dive.nl zou vinden laat het ons weten. Wij kijken in hoeverre je wens uitvoerbaar is geven je een antwoord en breiden 2Dive.nl steeds weer uit!

Tot ziens op 2Dive.nl!

05-04-2009: 2Dive bekeken door meer dan 1000 mensen!

Vanaf zondag (05-04-2009) staat de bezoekersteller van 2Dive boven de 1000 dit houd in dat binnen een periode van minder 9 maanden meer dan 1000 unieke computers 2Dive.nl bezochten. Alle bots zijn hieruit gefilterd! 2Dive is blij met dit resultaat en ook met de gestage groei waarmee het aantal bezoekers per dag doorgroeit. De groeiende trend begint ook langzaam zichtbaar te worden in het aantal leden dat zich bij 2Dive aanmeld!
Kortom de start is gemaakt 2Dive begint te groeien!

15-02-2009: 2Dive.nl bedankt Google cache!

Dankzij Google cache hebben we het grootste gedeelte van het hoofdstuk duikfysiologie kunnen herstellen ^O^ ! Dit hoofdstuk was door de storing op 05-02-2009 volledig verloren gegaan. Inmiddels is alle data die uit Google cache gehaald kon worden weer hersteld. Het hoofdstuk duikfysiologie is vanaf vandaag weer voor iedereen beschikbaar! :Y

Binnenkort zullen we ook weer een nieuwe poll plaatsen, voor diegene die de vorige poll aan het volgen waren bij deze de uitslag:

Hoe goed beheers jij je duiktheorie?:
Goed: 63%
Redelijk: 27%
Matig: 0%
Slecht: 3%
(Nog) Niet: 7%
Aantal stemmen: 36

05-02-2009: Storing en dataverlies voor 2Dive.nl

Tussen 04-02-2009 en 05-02-2009 is 2Dive niet beschikbaar geweest, de oorzaak hiervoor is een grote fout die gemaakt is in en door het datacenter waar 2Dive.nl wordt gehost. Door deze fout zijn alle harde schijven die in de server zaten gewist, dus ook 2Dive.nl en de bijbehorende databases plus alle automatische backups (samen met de gegevens van nog een aantal andere websites). Gelukkig draaien we zo af en toe zelf ook een handmatige back-up, waardoor we de site inmiddels weer online hebben. Echter is de laatste handmatige back-up van de database gedraaid op 04-01-2009 waardoor er veel data en werk verloren is gegaan :N .
Daarnaast draait er van verschillende software nu een andere versie op de server waardoor sommige modules gedeeltelijk niet meer werken, we zijn druk bezig met het testen en aanpassen van alle submodules.
Wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk alles weer op de rit te krijgen.

Wij vragen uw begrip voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,
Het 2Dive Team

16-01-2009: 2Dive klaar voor het grotere publiek!

Inmiddels zijn wij als 2Dive al weer bijna een jaar bezig met het maken ven vullen van 2Dive.nl. Er moet nog heel veel gebeuren maar er is ook al heel veel klaar. Het forum is voor iedereen beschikbaar, locaties en duikcentra kunnen worden toegevoegd en bewerkt, bezoekers kunnen commentaar achter laten bij alle artikelen en er is al zeer veel informatie te vinden. Het is voor ons in iedergeval tijd om 2Dive.nl voor het grote publiek te openen. Laat ons weten wat je van ons werk tot nu toe vindt en bouw mee!

Met vriendelijke groet,

Het 2Dive Team

05-10-2008: Mogelijkheden om foto's en films toe te voegen!

Vanaf nu is het ook mogelijk om foto en video materiaal op te slaan en weer te geven in o.a. de beschrijvingen van duik stekken, de beschrijvingen van duikcentra, topics op het forum & in je logboek!

30-09-2008: Logboek berekend SAC en kan worden opgeslagen.

Sinds afgelopen weekeinde is het mogelijk om met behulp van het online logboek te berekenen hoe je relatieve lucht gebruik was tijdens je duik. Deze waarde (SAC waarde) helpt je om je progressie in lucht gebruik in kaart te brengen. De SAC waarde wordt aangegeven in liters per minuut en is onafhankelijk van diepte en duikprofiel zodat je precies in volume ziet wat je ingeademd hebt!
Vanaf nu is het ook mogelijk om je ingevoerde logs op te slaan, deze komen dan gelijk in de database van 2Dive terecht en kunnen zodra de interface klaar is ook direct bekeken en bewerkt worden. Ook kan je dan logs delen met andere gebruikers!

06-08-2008: 2Dive forum geopend voor testfase

Vanaf vanavond is ook het forum op www.2dive.nl geopend voor de eerste tests, de functionaliteit is nog wat beperkt maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen die is ingelogd kan een topic starten en berichten posten! Lees voor het gebruik van het forum wel eerst even de algemene regels en voorwaarden.

Ook is de zijn inmiddels de smileys geactiveerd! D-) en kunnen ze in het forum en bij verschillende andere input formulieren worden gebruikt!

29-07-2008: Ook duikcentra module en Profiel klaar voor gebruik!

Vanaf nu is ook de module waarmee duikcentra en scholen toegevoegd en gevonden kunnen worden en de profiel module klaar voor gebruik! De profiel module kan worden gevonden onder het menu Interactief en de module voor duikcentra en scholen bij Where.
Staat jouw duikschool of vereniging er nog niet bij? Voeg deze dan snel toe!

21-07-2008: Locatie module bijna af

De locatie module van 2Dive.nl is bijna klaar en kan nu al door het grote publiek gebruikt worden! Met deze nieuwe module kunnen makkelijk duiklocaties gevonden worden en kan er informatie over de locaties worden opgezocht. Eventueel kan je ook de duiklocaties waar jij vaak komt toevoegen en er een beschrijving van geven. Als wij en de bezoekers hier op een serieuze manier mee omgaan kan deze module uitgroeien tot een waardevolle locatie database waarin alle informatie over bijna elke duikstek gevonden kan worden.