Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/mphp/Database.php on line 94

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/index.php on line 16
Het nieuwe platform voor en door duikers over duiken!

21-07-2009: 2Dive bestaat 1 jaar!

Vanaf vandaag bestaat 2Dive 1 jaar!
Het is een jaar geweest waarin er heel veel is gebeurt voor ons, van niets naar een al behoorlijk uitgebreid platform met veel informatie, 35 leden, 1550 mensen die onze site hebben bezocht en ruim 13000 pageviews (exclusief bots!)! Kortom we hebben een enorme groei meegemaakt en we hopen ook dit jaar weer door te groeien.

We zullen ons dit jaar opnieuw inzetten voor ons platform om ook de resterende modules op de site compleet te maken zodat er voor jullie nog meer functies beschikbaar komen.

Ook staan wij dit jaar nog steeds open voor suggesties en aanvullingen op de al geboden functionaliteiten. Dus zijn er functionaliteiten of is er informatie die je graag op 2Dive.nl zou vinden laat het ons weten. Wij kijken in hoeverre je wens uitvoerbaar is geven je een antwoord en breiden 2Dive.nl steeds weer uit!

Tot ziens op 2Dive.nl!