Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/mphp/Database.php on line 94

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/index.php on line 16
Waarom zou je gaan duiken? 2Dive geeft uitleg een gaat op onderzoek.

Waarom zou je gaan duiken?

Waarom mensen duiken is per persoon verschillend, wat in onze ervaring echter ronduit vast staat is dat iemand die eenmaal aan het duiken begint (en hierbij goed wordt begeleid) verslaafd raakt aan het duiken, om welke reden dan ook. Duiken valt nauwelijks te vergelijken met andere hobby's die mensen beoefenen, tijdens het duiken betreed je namelijk een compleet andere wereld die jou een compleet andere ervaring geeft.
Sommige mensen duiken bijvoorbeeld op vakanties bij koraalriffen, omdat er zoveel te zien is, anderen duiken voor de ontspanning en rust en weer andere voor de vrijheid of het vrije gevoel. Zo zijn er legio aan redenen om te duiken.

Oproep aan de leden van 2Dive.nl, voeg toe waarom je zelf duikt en wat duiken voor jou zo speciaal maakt in het commentaren veld, de mooiste quotes worden naar het artikel zelf verplaatst!