Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/mphp/Database.php on line 94

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/blokjeom/domains/2dive.nl/public_html/index.php on line 16
2Dive interactief, geeft je duiken meerwaarde

Forum

2Dive forum index » Opleiding » Hoe beoordeel jij de kwaliteit van je eerste duikopleiding?

Hoe beoordeel jij de kwaliteit van je eerste duikopleiding?

Pagina: 1
Poll:
Poll

Hoe beoordeel jij de kwaliteit van je eerste duikopleiding?

Goed100%
Matig0%
Slecht0%
Aantal stemmen:4
Zie reacties
basgoossen

Toevallig hoor ik regelmatig verhalen over mensen die zeer ontevreden zijn over de duikopleiding die zij genoten hebben. Vooral over duikopleidingen in het buitenland hoor je veel verhalen als examen maken met het boek ernaast of "ach als je je kompas niet snapt zwem je maar achter hem aan hij doet het wel goed". Deze 2 Laatste voorbeelden kwalificeren als zeer slecht. Ben jij tevreden over de opleiding die jij hebt gehad?

Heb je een hele goede duikopleiding gehad kan je natuurlijk ook even de moeite nemen om de duikschool toe te voegen bij duikcentra, alvast bedankt!

emiel

Met dat wat ik gehad heb in mijn duikopleiding ben ik tevreden. Alleen merk ik wel dat ook na de opleiding nog veel dingen bijgeleerd worden. In de opleiding bijvoorbeeld, het duiken op kompas, dit gaat redelijk goed en dan wordt er een stempel opgedrukt dat je het kunt.

Nu ik er op terugkijk heb ik dan wel zoiets van, in de opleiding had het wel wat vaker gemogen zodat je er wat meer bekend / vertrouwd mee raakt. dat is nu voornamelijk gekomen door er meer mee te oefenen maar dan na de opleiding.

Pagina: 1
+ Klik hier om in te loggen en deel te nemen aan het forum!

2Dive interactive

Welkom bij het interactieve gedeelte van .nl

Om het interactieve gedeelte van .nl te kunnen gebruiken moet je zijn ingelogd:

Klik hier in te loggen
Klik hier om jezelf aan te melden bij 2Dive.nl